Somatic flow

Den typ av yoga jag är utbildad och undervisar i kallas Somatic flow. Den har sin grund i Hathayoga med Vinyasa (flöde) i lugn takt.

Inom Somatic flow tas stor hänsyn till kroppars olika förutsättningar. Alla kan yoga och inom Somatic flow ges många alternativ till hur rörelserna kan vara mest tillgängliga och utmana just din kropp. Somatic flow passar därmed alla, både dig som känner dig stel, är överrörlig, ny eller van vid yoga. Ett annat fokus är mental närvaro på mattan, en stunds mindfulness i en annars kanske fullspäckad dag.

Yoga i Mörtnäs Hagar (Fullbokad!)

Kanske har du en del hemmajobb framför dig? Passa på att få tillgång till grundläggande yogaövningar som är utmärkta vid stela axlar, skuldror och höfter samt en dos mindfulness som du sedan kan arbeta vidare med din vardag. Du har nu möjlighet att testa på en minikurs i yoga med 5 tillfällen á 60 min i mitt hem i Mörtnäs Hagar. Under fem tillfällen går vi igenom olika flöden med fokus på områden som vi lätt blir stela och ömma i. Övningar som du sedan kan fortsätta med hemma. Vi håller till utomhus på trädäcket när vädret tillåter, annars i vårt uterum. Max 5 deltagare/grupp. Medtag gärna egen matta, vill du låna matta ange gärna det vid anmälan.

Pris: 550 kr för samtliga fem tillfällen. Anmälan är bindande. Betalning sker efter första kurstillfället.

OBS! Denna kurs är nu fullbokad. Om du vill stå på reservlista eller anmäla intresse för framtida kursstarter kontakta mig via kontaktformuläret

Yoga, boka privat grupp

Du kan även boka yoga för en privat grupp i ditt hem. 1-10 personer 600kr /timme (privatpersoner). För förfrågningar kring detta eller företagsbokningar kontakta mig via kontaktformuläret